Risiko- og smertefri behandling

MonaLisa Touch behandlingen sker på basis af egenbetaling. Afhængig af hvor sarte og tørre dine slimhinder i underlivet er, skal du regne med 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Herefter én årlig opfølgende behandling efter behov.

Danske og internationale studier viser, at de fleste kvinder oplever mærkbare forbedringer allerede efter første behandling, og flere end 85 % oplever positiv eller meget positiv effekt efter tre behand­linger.

Pris for behandlingen

Prisen på én MonaLisa Touch behandling er 5.000,- kr. og man skal regne med tre behandlinger til en start.

Hvis du undrer dig over prisen på behandlingen, se mere nedenfor og på siden her.

Tilskudsmuligheder

Læs om tilskudsmuligheder til behandlingen her

Resultat af mange års udvikling

MonaLisa Touch behandlingen er et resultat af mange års udvikling og tæt samarbejde med professorer og læger i hele verden.

I dele af sundhedsvæsnet dækkes regningen for behandlingerne af det offentlige. I andre dele er vi vant til hel eller delvis egenbetaling for sundhedsbehandlinger. Det gælder f.eks. når vi går til tandlægen, kiropraktoren eller fysioterapeuten. Og det gælder også for MonaLisa Touch behandlingen.

Forud for introduktionen i Danmark ligger mange års produktudvikling og et stort dokumentationsarbejde fra producentens side. Udvikling og afprøvning af teknologi og behandling sker i samarbejde med professorer og læger på tværs af landegrænser.

For at introducere en ny behandling i Danmark, skal metoder og kvalitet gennemgås og undersøges af de danske sundhedsmyndigheder. Og godkendelse sker traditionelt på basis af undersøgelser og erfaringer skabt i Danmark fremfor udenlandske erfaringer alene.

Ved nye behandlingsmetoder skal det indgående udstyr desuden godkendes, sådan at det lever op til de danske krav til bruger- og patientsikkerhed. Der investeres både i dokumentation og oplæring af brugere og teknikere for at sikre, at udstyret løbende lever op til Sundhedsstyrelsens krav.

De krav Sundhedsstyrelsen stiller til behandling og udstyr er med til at øge patientsikkerheden og til at fastsætte den endelige pris for behandlingen.

Kom godt i gang …
… med den smerte- og risikofri MonaLisa Touch laserbehandling.

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Find også Klinik MonaLisa på vores åbne side på Facebook
Følg med i den nyeste information om MonaLisa Touch laserbehandlingen.

Deltag i Klinik MonaLisas lukkede kvindegruppe på Facebook
Stil spørgsmål og debattér med ligesindede om overgangsalderen.

Fakta om behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og flere end 4 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.