Yderligere information

Yderligere information2018-01-09T12:15:52+00:00

INFORMATION OM MONALISA TOUCH OG TØRRE SLIMHINDER

På denne side har vi samlet en række relevante links, hvor du kan læse mere om behandling med MonaLisa Touch og årsagerne til, at halvdelen af alle kvinder får problemer med deres slimhinder i forbindelse med overgangsalderen eller ved hormon nedsættende behandlinger.

FACEBOOK-GRUPPE til deling af debat, viden og erfaringer

I vores Facebook-gruppe ”MonaLisa Touch – debat, viden og erfaringer” kan du stille spørgsmål og debattere med ligesindede om gener i forbindelse med overgangsalderen og antihormonel kræftbehandling. Gruppen har kun adgang for kvinder – plus de gynækologer og sygeplejersker, der er med til at besvare dine spørgsmål.

Det er kun medlemmer af gruppen, der kan se dine spørgsmål og kommentarer. Sådan sikrer vi bedst både tryghed og høj faglighed.

MONALISA TOUCH GLOBALE WEBSIDE

På MonaLisa Touch´ globale webside kan du finde mere viden og de seneste artikler, videoer m.v. om emnet. I Danmark tilbyder vi udelukkende MonaLisa Touch til behandling af tørre og sarte slimhinder i skeden. Behandling af andre lidelser, som det er beskrevet på MonaLisa Touch´ globale webside, er endnu ikke efterprøvet i Danmark/Norden. Først når denne dokumentation foreligger, vil antallet af lidelser som Klinik MonaLisa tilbyder at behandle blive udvidet. Gå til MonaLisa Touch globale webside (Dansk).

VIDEN OM TØRRE SLIMHINDER

På sundhed.dk kan du læse om tørre og sarte slimhinder (vaginal atrofi).

VIDEN OM OVERGANGSALDER

På sundhed.dk kan du læse om overgangsalder.

Hør hvordan behandling med MonaLisa Touch har hjulpet kvinder,
der led under følgerne af overgangsalder, behandling for kræft m.v.

Se og Læs kvindernes egne kommentarer.