‘Lukket’ Facebook-gruppe

I vores Facebook-gruppe ”MonaLisa Touch – debat, viden og erfaringer” kan du stille spørgsmål og debattere med ligesindede om gener i forbindelse med overgangsalderen og antihormonel kræftbehandling.

Gruppen har kun adgang for kvinder – plus de gynækologer og sygeplejersker, der er med til at besvare dine spørgsmål. Det er derfor kun medlemmer af gruppen, der kan se dine spørgsmål og kommentarer. Sådan sikrer vi bedst både tryghed og høj faglighed.

Åben Facebook-side

Vores Facebook-side er åben for alle.

Du kan følge den her på siden eller direkte på Facebook.

MonaLisa Touch global webside

MonaLisa Touch globale webside kan du finde mere viden og de seneste artikler, videoer m.v. om emnet. I Danmark tilbyder vi udelukkende MonaLisa Touch til behandling af tørre og sarte slimhinder i skeden.

Behandling af andre lidelser, som beskrevet på MonaLisa Touch’ globale webside, er endnu ikke efterprøvet i Danmark/Norden. Først når denne dokumentation foreligger, vil antallet af lidelser som Klinik MonaLisa tilbyder at behandle blive udvidet. Gå til MonaLisa Touch globale webside (på dansk).

Viden om tørre slimhinder

På sundhed.dk kan du læse om tørre og sarte slimhinder (vaginal atrofi).

Viden om overgangsalder

På sundhed.dk kan du læse om overgangsalder.

Kom godt i gang …
… med den smerte- og risikofri MonaLisa Touch laserbehandling.

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Fakta om behandlingen
DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og flere end 4 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.