På siden her kan læger og andre fagpersoner finde klinisk evidens og information om MonaLisa Touch laserbehandlingen samt alternative behandlinger for vaginal atrofi.

Til højre herfor er der adgang til en samling af +50 internationale abstracts af videnskabelige artikler om kliniske studier af MonaLisa Touch behandlingen. De enkelte abstracts finder du nedenfor. Ønsker du den fulde ordlyd af nogen af studierne, er du velkommen til at sende en forespørgsel på kontakt@klinikmonalisa.dk.

Nedenfor ses også et abstract af det første danske studie af MonaLisa Touch behandlingen (på Hvidovre Hospital), et udvalg af ovennævnte abstracts samt abstracts af artikler om alternative behandlinger (vær opmærksom på muligheden for at sortere abstracts).

MonaLisa Touch‘ globale webside findes information om teknologien bag MonaLisa Touch samt en række af de kliniske studier, der er publiceret internationalt om laserbehandlingen (for at få adgang til en del af materialet skal du være logget på. Brugernavn og password kan fås ved registrering på websiden).

På DEKA Laser tv kan du se videoer som DEKA, producenten bag MonaLisa Touch-laser og -behandling, har lagt på YouTube om MonaLisa Touch og andre af deres laserbehandlinger.

Videnskabelige artikler om studier af MonaLisa Touch behandlingen:
Samling af +50 abstracts. December 2019

2019-06-17T11:18:06+02:00

DEKA-Pulse

D-Pulse: The Pulse Created for MonaLisa Touch. And the instrument required for the right stimulation to restore the normal conditions of the vaginal mucosa.