Her finder du klinisk evidens og information om MonaLisa Touch laserbehandlingen samt alternative behandlinger for vaginal atrofi.

Til højre herfor kan du se og downloade en samling af +50 abstracts af internationale videnskabelige artikler om kliniske studier af MonaLisa Touch behandlingen. De enkelte abstracts finder du nedenfor, hvis du ønsker du den fulde ordlyd af studier, er du velkommen til at sende en forespørgsel på kontakt@klinikmonalisa.dk.

Nedenfor ses også et abstract af det første danske studie af MonaLisa Touch (Hvidovre Hospital), samt abstracts af artikler om alternative behandlinger. Vær opmærksom på muligheden for at sortere. Aktuelt pågår et større randomiseret studie ved professor Axel Forman i regi af Århus Universitetshospital.

MonaLisa Touch‘ globale webside finder du information om teknologien bag MonaLisa Touch. Desuden den fulde ordlyd af en række af de kliniske studier, der er publiceret om laserbehandlingen. Brugernavn og password fås ved registrering på websiden.

På DEKA Laser tv kan du se videoer om MonaLisa Touch behandlingen.