MonaLisa Touch laserbehandlingerne udføres på Klinik MonaLisa af speciallæger inden for gynækologi og kvindesygdomme. Her kan du læse, hvad lægerne selv siger om behandlingen.

”Endelig er der mulighed for at tilbyde en hormonfri behandling som er effektiv og patientvenlig. Og jeg kan jo se, hvordan kvinderne reagerer på behandlingen. De genvinder deres glæde og lyst til et aktivt liv – og sexliv.”

Lisbeth Bach Elving, gynækolog

”Jeg udfører behandlingen, fordi den er et godt alternativ til traditionelle hormonbehandlinger. Og har erfaret at MonaLisa Touch er mere end et alternativ, den styrker slimhinderne og bindevævet på en måde, jeg aldrig har oplevet ved hormonbehandling.”

Carl-Johan Granquist, gynækolog

”Det er min erfaring, at laserbehandling virker mindst lige så godt som stikpiller med hormoner. Jeg har ikke hørt om nogen, der ikke fik større velvære og bedre livskvalitet ved at vælge laser som behandling eller som supplement til hormonbehandling.”

Stine Fürst, gynækolog

2019-08-07T15:01:45+02:00

Gynækolog på Frederiksberg giver kvinder i overgangsalderen nyt håb

Overgangsalder kan gi´ mange gener for kvinder. Hedeture, ømme led, humørsvingninger og tørre slimhinder i underlivet. Mens hedeturene ofte bliver talt om i ’sjove’ vendinger, er de tørre slimhinder ikke lige en snak, man tager over aftensmaden. Faktisk er [...]