… når den kun tager ti minutter?

Når du vælger at tage en behandling med MonaLisa Touch hos Klinik MonaLisa, betyder det, at du har valgt et sikkert og efterprøvet behandlingsforløb med klinisk evidens – en behandling der er efterprøvet i flere end 40 kliniske studier verden over. Desuden er Klinik MonaLisas gynækologer specialuddannede i netop denne behandling, og den foretages med den nyeste og bedste teknologi der er tilgængelig. Bag MonaLisa Touch ligger mere end ti års kostbar og intensiv forskning.

Med MonaLisa Touch får du den bedst mulige behandling. Derudover får du en undersøgelse og diagnose af en speciallæge i gynækologi og obstetrik, som sikrer, at der ikke er underliggende diagnoser. Skulle det sidste være tilfældet, får du råd og vejledning til, hvordan du får dette på plads inden MonaLisa Touch behandlingen igangsættes.

Uanset den kostbare forskning og udvikling af laserteknologi og behandling, der ligger bag MonaLisa Touch, er det forståeligt, at det for mange kvinder kan synes som en uoverstigelig investering i deres sundhed og velvære. Klinik MonaLisa arbejder derfor for at påvirke sundhedssystemet og sundhedsforsikringerne sådan, at de tager behandlingen under ’deres vinger’. I dag er det sådan, at flere sundhedsforsikringer går ind og dækker dele af eller hele behandlingen. Dog altid ud fra en individuel vurdering.

En anden mulighed for at gøre investeringen mere overkommelig er patientlån. Det kan du læse mere om her og på Patientlån.dk. Vi ved, at det ikke er rart at udskyde behandlingsforløbet, og kan derfor anbefale også at tage denne mulighed i betragtning.

Når du vælger MonaLisa Touch …

… kommer du til at møde den samme speciallæge og sygeplejerske fra din første konsultation, igennem din behandling, og endda ved din årlige opfølgning, så du ved, at du altid er i sikre hænder. Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med resultaterne af din behandling, og selv mærker forandringerne.

Vi er glade over og stolte af de fantastiske resultater, mange af ’vores’ kvinder oplever, efterhånden som behandlingens virkning tager til. Vi hører, at et behandlingsforløb med MonaLisa Touch kan være livsændrende for den enkelte kvinde.

Men tag ikke kun vores ord for det, læs med på vores lukkede Facebook-gruppe ’MonaLisa Touch, debat, viden og erfaring’, hvor kvinder, som har gennemgået et MonaLisa Touch behandlingsforløb, fortæller om deres oplevelse og erfaringer løbende.

Husk, når du vælger MonLisa Touch, får du en behandling, som er understøttet af mange kliniske studier, som påviser høj virkningsgrad og langtidsvirkende effekt.

Her kan du se en oversigt (på engelsk) over de mange internationale studier.

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Læs mere om muskelspændinger
Hvordan influerer muskelspændinger på tørre slimhinder?

Læs mere om senfølger efter kræftbehandling
Hvad kan kræftbehandling betyde i forhold til sarte slimhinder?

Læs hvad kvinderne selv siger
Hvordan oplever kvinderne MonaLisa Touch behandlingen?

Fakta om behandlingen

MonaLisa Touch laserbehandlingen er udviklet til kvinder med vaginal tørhed, svie, ubehag eller smerte ved samleje, som er forårsaget af vaginal atrofi.

Behandlingen er ideel til de kvinder, der ønsker en vævskånsom, risikofri og gennemprøvet behandling som alternativ til hormoner.

Klinik MonaLisa udfører MonaLisa Touch behandlingen i samarbejde med en række udvalgte speciallæger i gynækologi og obstetrik i hele landet.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT