Project Description

BBC News NI, 27/4 2018

BBC viser i øjeblikket en serie tv-programmer, som har fokus på overgangsalderen. Den administrerende direktør for “Kvinder i Erhvervslivet” i Nordirland, Roseann Kelly, mener, at vi skal stoppe med at tabuisere overgangsalderen, og i stedet tale om de udfordringer, det kan give den enkelte. Også på arbejdespladsen.

Klik på billedet og se og hør Roseann Kelly’s kortfattede, men tydelige statement.

Fakta om MonaLisa Touch behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og mere end 2,5 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

De erfarne gynækologer er patienternes sikkerhed for korrekte diagnoser og optimale individuelle behandlingsforløb. Behandlingerne udføres under trygge og velordnede forhold på gynækologiske klinikker.

Se kliniklistan här

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.