Project Description

Giver det ro i sjælen eller panik før lukketid, når man er midt i livet?

DR1, Panik før lukketid, 26/4 2018

I en ny reportageserie følger DR1 en række mænd og kvinder, der alle har oplevet, hvordan alderen har sat en ny dagsorden for deres liv.

Klik på billedet og se og hør markante kvinder tale om overgangsalder, og en enkelt mand, – det er befriende og sjovt! Klinik MonaLisa opfordrer til at tale om overgangsalderen, fordi vi ved, at mange kvinder har ubehag og smerter ift. tørre slimhinder. Gener som påvirker kvindernes daglige gøremål.

Fakta om MonaLisa Touch behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og mere end 2,5 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

De erfarne gynækologer er patienternes sikkerhed for korrekte diagnoser og optimale individuelle behandlingsforløb. Behandlingerne udføres under trygge og velordnede forhold på gynækologiske klinikker.

Se kliniklistan här

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.