Hvad kvinderne siger om MonaLisa Touch behandlingen:

“Jeg har jeg lige fået min 3. og dermed sidste Mona Lisa Touch behandling, og jeg må bare sige, at det er DET BEDSTE, jeg har gjort for mig selv i de seneste snart mange år.

Jeg har ingen tørhed, jeg har ingen gener/smerter ved sex, og næsten bedst af alt, jeg kan ‘holde på vandet’ – både når jeg går, nyser og hoster, det er i den grad en gave.

Det tager cirka ét minut, og det svier og gør lidt ondt, men slet ikke noget man ikke kan holde ud. Efterfølgende blødte jeg en halv dags tid, og ellers ingen gener overhovedet. Jeg har nu booket det i kalenderen, så jeg husker en opfølgende behandling hvert år.

Jeg vil til enhver tid anbefale det til ALLE, der lider det mindste af tørhed, for pokker hvor har det været godt for mig. Tilmed var gynækologen meget nærværende, sød og oplysende.

Eneste minus er prisen, det er møg ærgerligt at det skal være så dyrt.”

“Jeg besluttede at få “MonaLisa Touch” primært for at bekæmpe tørre slimhinder, et resultat af en fuld hysterektomi som 37-årig (jeg er nu 48). Dybest set, var jeg træt af at bruge smøring ved seksuel aktivitet…

Behandlingen er ikke smertefuld, og resultatet er ret imponerende. Det forynger som en rynkebehandling inderst inde, hvor der kommer”tykhed” (der bliver strammere), mens det aktiverer slimhinderne til at producere naturligt udflåd, som da man var ung!

Første behandling gav ikke en kæmpe forandring. Men bedre end udgangspunktet. Efter den anden behandling, var der virkelig mærkbar forskel!

Men det var den trejde behandling, der helt eliminerede tørheden, og jeg har ikke brug for smøremiddel – som i slet ikke. Bare manden er den rigtige ;-). Det har hjulpet på, undskyld mig, at småtisse i bukserne. Det dryppede lige nok til at trusserne blev våde, men det er helt stoppet ! (det er åbenbart noget, der også kan ske ved behandlingen, og jeg kan kun sige, – tak for det).

Kort sagt, så er det det hele værd!”

“Mødet med speciallægen og teamet på Klinik MonaLisa har været meget positivt. Jeg er blevet taget godt imod, de var meget imødekommende og tillidsvækkende. Informationen om selve behandlingen er fyldestgørende og der har været god tid til spørgsmål fra min side. Evalueringen efter den seneste behandling har gjort mig bevidst om de små som store fremskridt, som behandlingerne har givet (jeg har allerede glemt, hvor slemt det har været, fordi smerterne ikke længere er til stede).

På klinikken er stemningen rolig og meget professionel, det er meget behageligt. Jeg har følt mig i gode hænder, fra jeg første gang trådte ind ad døren. Behandlingerne har hjulpet på mine gener, som var tørhed ved seksuel aktivitet og sport som f.eks. spinning. Og alle de andre ting som før kunne være generende. Mine gener er reduceret med cirka to tredjedele og jeg er yderst tilfreds og meget taknemmelig.

Jeg skal fortsætte med de øvelser, jeg har fået for mine muskelspændinger, og det kan måske lindre yderligere på smerterne bagerst og ved urin-inkontinens ved hård sport med hop (sjipning). Og jeg vil helt sikker holde mit resultat ved lige med en årlig behandling!

Hvis jeg skal beskrive selve behandlingen, kan det mærkes som små niv. Ikke smertefuldt, måske når laseren passerer blæren, kan det beskrives som let ubehageligt …”

Anna, 51 år

“Min begrundelse til at få laserbehandlingen var, at jeg oplevede små rifter efter samleje, og faktisk også af og til ubehag og svien efter samleje. Dette på trods af, at jeg anvendte lokalt østrogen præparat.
Her efter forløbet kan jeg kun melde tilbage, at jeg har været positivt overrasket. Ubehag og rifter i forbindelse med samleje er nu forsvundet, og det er ikke nødvendigt for mig at skulle bruge lokalt østrogen behandling eller glidecreme, da mine slimhinder føles smidige og fugtige. Det har virkelig haft en gavnlig effekt på mit sexliv. Min mand har også bemærket forskellen. Kan kun være glad for, at jeg valgte den behandling.”

Kirsten Rasmussen, 57 år

“Jeg har fået MonaLisa Touch behandlingen og er super glad for min beslutning. Endelig er der et tilbud til kvinder som lider af tørre slimhinder, og som ikke må/vil tage hormoner. Jeg synes ikke er dyrt. Dette er en investering i mig selv og mit ægteskab. Tænk hvor mange kvinder der får lavet større bryster, større læber og hvad ved jeg. Sammenliget med det synes jeg ikke prisen er høj. Uden MonaLisa Touch ville min livskvalitet være forringet for evigt.”

Jeannette, 50 år

“Etter 3 fødsler fikk jeg som svært mange andre slapphet og vidhet og en tyngdefølelse.
Ved siden av dette fikk jeg brystkreft med etterfølgende anttihormon behandling, som gjør at man blir svært tørr og sår. Jeg kan ikke bruke kremer som er tilsatt hormoner – slik at det finnes svært lite å gjøre med det, inntil jeg fikk høre om Mona Lisa Touch laser behandling.
Det fine med denne behandlingen, er at jeg, med mine restriksjoner kunne utføre denne laserbehandlingen uten noen form for bivirkninger.
Har nå tatt en Mona Lisa Touch behandling – og jeg merket allerede innen det første døgnet en sammentrekning og en stor endring på tyngdefølelsen. Merket også umiddelbar en endring i slimhinnen, med dertil normal fuktighet.
Selve behandlingen tok 5 minutter og var så godt som smertefri. Jeg hadde heller ingen ubehag etter behandling.
Jeg fikk god informasjon før behandling og gynekologen var flink og hyggelig. Følte meg veldig ivaretatt på en naturlig god måte.
Jeg er svært fornøyd fornøyd med behandlingsresultatet etter en behandling og venter nå på behandling nr to.

Dette er en behandling som i høyeste grad flere i min situasjon burde vite om – og selvfølgelig alle andre kvinner ….Uten tvil noe alle voksne kvinner burde gjort.
Smertefritt, uten noe ubehag – merker virkning svært raskt og uten bivirkninger fra medikamentell behandling.
Jeg kommer til å anbefalle Mona Lisa til alle jeg kjenner . uten tvil!”

Kristin, Drammen, 44 år

“Etter 2 fødsler fikk jeg, som normalt er, slapphet nedentil og urin stressinkontinens problematikk
I tillegg tørrhet, svie og kløe.
Dette resulterte i dårlig selvtillit og livskvalitet som gikk ut over parforholdet med smertefulle samleier.
Etter kun en behandling med MonaLisa Touch merket jeg bra effekt på vaginal tightening og allerede en bedring på urininkontinens. Fuktigheten ble også svært mye bedre – og samleie ikke så smertefult.
Nå – etter å ha fullført 3 behandlinger – er selvtilliten oppe igjen – parforholdet svært bra. Ingen smerte ved samleie – har ikke svie eller kløe lenger og føler virkelig en tighening
Stress inkontinensen er også borte!
Det er helt fantastisk at det går an å ordne på dette på kun 5 minutter, helt uten operasjon – og uten smerte og uten noen form for bivirkninger som man gjerne får av medikamenter.
Det er virkelig en stor, positiv endring i livet mitt…
Dette vil jeg svært gjerne anbefalle til alle kvinner!”

Eva, Oslo, 56 år