Kontakt: +45 3133 6662|kontakt@klinikmonalisa.dk

Da døden kom tæt på, oplevede Gerli og Torben, hvor stærk deres kærlighed er. Det gjorde de også, da de endelig var sygdomsfri, for livet var ikke som før. I dobbeltsengen havde de fået et problem, som kun de færreste taler åbent om.

Artikel i Ude og Hjemme, 1/2018
Af Karin Heurlin, foto Gregers Overvad

Gerli troede, at det hele var slut. At hun på et øjeblik havde mistet den mand, hun elskede. Ham, hun havde mødt som 51-årig, da hendes veninde puffede til hende og fik hende til at oprette en profil på en datingside.

Torben var den første, der skrev til hende, og den første, hun mødtes med på en date.

Gerli behøvede ikke møde andre. Torben var den rette. Det mærkede bun ikke bare, da nyforelskelsen spirede og gjorde alting let. Hun mærkede det endnu mere, da bun blev ramt af brystkræft for seks år siden. Han var der utrætteligt til alle lægesamtaler, til alle behandlinger, og når hun blev sulten, men hverken havde lyst til det ene eller det andet så var han der også.

Læs hele artiklen om Gerli og Torbens fantastiske sygehistorie og den ekstra komplikation som Gerlis behandling skabte for dem i deres intime samliv. – Og som MonaLisa Touch heldigvis kunne afhjælpe …

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Læs mere om muskelspændinger
Hvordan influerer muskelspændinger på tørre slimhinder?

Læs mere om senfølger efter kræftbehandling
Hvad kan kræftbehandling betyde i forhold til sarte slimhinder?

Læs hvad kvinderne selv siger
Hvordan oplever kvinderne MonaLisa Touch behandlingen?

Fakta om behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og mere end 2,5 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

De erfarne gynækologer er patienternes sikkerhed for korrekte diagnoser og optimale individuelle behandlingsforløb. Behandlingerne udføres under trygge og velordnede forhold på gynækologiske klinikker.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.

2018-05-22T15:20:53+00:00