Kontakt: +45 3133 6662|kontakt@klinikmonalisa.dk
Velkommen2019-01-10T12:26:38+00:00

Velkommen

Når du møder op på klinikken på Frederiksberg for at få en MonaLisa Touch behandling, tager Jannie imod dig.

Hvis det er første gang, du kommer her, får du en indledende samtale med Birgitte. Udover de spørgsmål, du måske selv har, kommer vi i samtalen ind på:

– Hvor du har hørt om behandlingen
– Om du kender nogen, som har fået behandlingen
– Lidt om hvornår du havde menstruation sidst
– Lidt om eventuelle sygdomsforløb (fx urinvejsinfektion eller candida)
– Om du har fået systemisk eller lokal hormonbehandling
– Om du oplever problemer ved sex og samliv

Samtalen har til formål at afdække, hvilke gener du har ved problemstillingen og hvilke gener, du oplever ved daglige aktiviteter og i samlivet med dine partner. Vi har respekt for din situation og med udgangspunkt i den, præsenteres du for det behandlingstilbud, som du får bedst gavn af.

Den gynækologiske undersøgelse bliver foretaget af gynækolog Michael Parslov, men Birgitte er med hele vejen igennem både undersøgelse og behandlinger. Det er vigtigt, at du føler dig tryg i hele forløbet, og du kan til enhver tid bede om en uddybende samtale med Birgitte eller Michael for at få svar på dine spørgsmål.

Blandt de dygtigste i Danmark
Klinik MonaLisa på Frederiksberg i samarbejde med Michael Parslov er blandt de første i Danmark, som tilbyder MonaLisa Touch behandlingen. Michael har udført et stort antal behandlinger og er blandt de gynækologer, som har størst erfaring med MonaLisa Touch behandlingen. Michael er speciallæge i gynækologi og obstetrik, har siden 2002 haft sin egen klinik og siden 2017 været ansvarlig for klinik MonaLisa på Frederiksberg.

Birgitte Rothmann er jordemoder og har mange års erfaring med gynækologi og fødselshjælp. Birgitte har over årene hjulpet flere tusinde børn til verden på bedste vis. I klinikken har Birgitte egne patientforløb og hjælper også til ved kliniske undersøgelser og mindre operationer.

Jannie er lægesekretær har mange års erfaring fra lægesekretærarbejde bl.a. i gynækologisk speciallægeklinik. Jannie vil du møde i telefonen, og når du kommer i klinikken. Både i receptionen og som hjælp på stuerne.

Find klinikken her:
Klinik MonaLisa
Speciallæge: Michael Parslov
Falkoner Allé 63, 3. (elevator)
2000 Frederiksberg

Email: 2000@klinikMonaLisa.dk
Telefon: 5361 6662 (man-torsdag 8-16.30, fredag 8-15)

Jannie

Birgitte Rothman

Michael Parslov

Pris for behandling
Tilskudsmuligheder