Gavevalg 2. søndag i advent

Hvis du er den heldige vinder af adventsgaven 2. søndag i advent, kan du vælge blandt nedenstående tre bøger.

God læsning 😉

Hormonel harmoni

Det betyder utroligt meget for vores velvære at have styr på sin hormonelle balance. Hvis hormonerne er i ubalance, kan det være skyld i humørsvingninger, lav energi, vægtproblemer, slemme menstruationssmerter og ikke mindst dit helbred – heldigvis er der en løsning på problemerne.

Caroline Fibæk og Stine Fürst har skrevet ’Hormonel harmoni’, der hjælper dig med at genoprette hormonbalancen og slippe for ubehagelige symptomer. Man skal ikke finde sig i hormonelle problemer, for de kan sagtens fikses.

Med ‘Hormonel harmoni’ får du en hormontest, tjeklister og opskrifter der hjælper dig med at skabe en ny og hormonvenlig livsstil.

Klimakteriesild

I ’Klimakteriesild’ deler Sanne Gottlieb sammen med en række hudløst ærlige, kendte danske kvinder deres egne erfaringer med at komme i overgangsalderen.

Der hersker en særlig form for tavshed og tabu over overgangsalderen. Men hvorfor er det egentligt sådan, når nu halvdelen af jordens befolkning vil opleve det? I ‘Klimakteriesild’ tager nogle af Danmarks største kvindelige personligheder endelig fat på emnet.

De sætter ord på de famøse hedeture, den svingende sexlyst og alle de andre forandringer en kvinde fysisk og psykisk kan gennemgå i overgangsalderen.

Hvad alle bør vide om mænd

’Hvad alle bør vide om mænd’ giver dig svar på mange af de spørgsmål om krop, kærlighed og sex, der kan opstå i løbet af et helt mandeliv – eller i livet med en mand.

Du kan blandt andet læse om mandens kønsdele, normalstørrelser, kroppens genitale funktioner og reaktioner, erogene zoner, stødteknikker, orgasmer, rejsningsbesvær og hvofor bækkenbundstræning også er godt for mænd. Desuden får du masser af hands on-råd til et bedre kærligheds- og sexliv.

Jesper Bay-Hansen er læge og en af Danmarks førende kliniske sexologer. Ann-Marlene Henning er sexolog og parterapeut. Begge har mange års erfaring med at hjælpe mænd og kvinder til et bedre kærligheds- og sexliv. I denne bog afliver de mange af de myter, der eksisterer om den mandlige seksualitet.