Projekbeskrivelse

Astrid er 61 år og havde frygtelige gener fra tørre slimhinder, som opstod efter overgangsalderen. Det spolerede sexlivet. Men også dagligdagen var fyldt med spekulationer over de slemme smerter.

Af Sarah Køhnke

Selve overgangsalderen var ellers ikke specielt generende for Astrid. Der var ikke de store problemer eller hedeture, og den var også ret hurtigt overstået.

Men desværre fulgte der med faldet i østrogener tiltagende gener og ubehag i underlivet fra tørre slimhinder. Kombineret med en nedsynkning af underlivet faldt sexlysten totalt. Det gjorde ganske enkelt for ondt.

Astrid valgte MonaLisa Touch
“Jeg var lidt skeptisk i starten – var det virkelig sandt, at det kunne hjælpe mod mine store problemer som tørhed i skeden, samt svie, smerte, hyppige vandladninger og mange urinvejsinfektioner. Jeg kunne ikke tro, at der kunne være en løsning på mine problemer”, fortæller Astrid som valgte et MonaLisa Touch behandlingsforløb som er tre behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Astrid valgte, at forløbet skulle foregå på klinikken i Odense, hos gynækolog John Dræby.

“Men svaret var ja! Efter tre behandlinger med MonaLisa Touch, var mit mareridt endelig slut! Laserbehandlingerne ER effektive, og kan KUN anbefales”, fastslår Astrid, som føler et nyt kapitel er begyndt.

Som ung igen
“Jeg føler mig som ung igen, trods mine 61 år. Jeg er en kvinde igen. Mine gener er væk! Jeg har fået et bedre og nyt sexliv! Det burde være en enhver kvindes ret at blive som ny. De gener jeg har lidt af, alt for længe, i både dagligdagen og ved samleje, er forsvundet. Jeg ved hvordan det kan lyde, at det næsten er for godt til at være sandt, for sådan havde jeg det også, første gang min gynækolog fortalte om MonaLisa Touch. Men de smerter og gener jeg havde skulle behandles, så jeg måtte prøve det”, siger Astrid med lettelse i stemmen, og som ville ønske, at alle kvinder kendte til behandlingen.

“For mig var der effekt allerede efter første behandling. Det er en ret fantastisk oplevelse, og en lettelse. Og jeg var meget overrasket over, hvor effektivt det er. Ved de efterfølgende behandlinger blev det bedre og bedre. Det virkede over al forventning, og jeg har vitterligt ingen gener nu. Det burde alle kvinder vide. Vide at der findes en løsning”, insisterer Astrid, som oplever at hun har markant færre spekulationer i hverdagen og et bedre sexliv.

Ingen minusser 😉
“Der er altid et minus ved alle de behandlinger som tilbydes. Men det er der bare ikke ved denne behandling”, afslutter Astrid.

Kom godt i gang …
… med smerte- og risikofri MonaLisa Touch.

Mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg svie, tørhed og smerter til livs?

Mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Klinik MonaLisas åbne side på Facebook
Nyt om MonaLisa Touch laserbehandlingen.

Klinik MonaLisas lukkede Facebook kvindegruppe
Spørgsmål og debat om gener ved overgangsalder.

Fakta om behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og flere end 4 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

De erfarne gynækologer er patienternes sikkerhed for korrekte diagnoser og optimale individuelle behandlingsforløb. Behandlingerne udføres under trygge og velordnede forhold på gynækologiske klinikker.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.