Projekbeskrivelse

Den ene dag blev jeg gammel, den næste fik jeg min ungdom igen…

“Da jeg for et halvt års tid siden kom i overgangsalderen, tænkte jeg, at nu var jeg for alvor blevet gammel, men så mødte jeg en gynækolog, der kunne skrue tiden tilbage.”

Charlotte Højlund er 50 år, journalist og mor til syv børn i alderen 6 til 24 år. Da hun kom i overgangsalderen, betød det både hedeture, ømhed og smerter i forbindelse med sex.

“Ømheden er jeg næsten sluppet af med ved hjælp af nogle ganske få og enkle strækøvelser. Og sexlivet tør jeg igen efter nogle laserbehandlinger, der går under navnet MonaLisa og som har givet mig et underliv som en 25-årig igen.”

Læs hele BT-artiklen her.

Kom godt i gang
Læs her hvordan du kommer godt i gang med den smerte- og risikofri MonaLisa Touch laserbehandling.

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Find også Klinik MonaLisa på vores åbne side på Facebook
Følg med i den nyeste information om MonaLisa Touch laserbehandlingen.

Deltag i Klinik MonaLisas lukkede kvindegruppe på Facebook
Stil spørgsmål og debattér med ligesindede om overgangsalderen.

Fakta om behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i flere end 70 lande og mere end 4 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.