Projekbeskrivelse

“A game changer” for kvinder der lider af tørre slimhinder.

“En game changer”. Jeg kan lide at bruge disse ord om MonaLisa Touch laserbehandlingen, fordi den udfylder et stort tomrum for kvinder. Vaginal atrofi (tørre slimhinder) er et enormt problem: Millioner og atter millioner af kvinder lever med denne lidelse, og desværre lider de fleste af dem i stilhed. En stor gruppe består af unge kvinder, der ikke har alternative behandlingsmuligheder på grund af deres kræft behandling.

Se dette interview på 3:45 minutter med Dr Karram og få et indblik i MonaLisa Touch behandlingen.

Dr Mickey Karram
Director of Urogynecology and Reconstructive Surgery at Christ Hospital (Cincinnati, Ohio – USA)

Dr Mickey Karram taler om sine erfaringer med MonaLisa Touch laserbehandling af tørre slimhinder.

De fleste kvinder er ikke klar over at deres slimhinder  er afhængige af et østrogen hormon. I takt med østrogen niveauet falder, i forbindelse med naturlig og medicineret overgangsalder, bliver slimhinderne i skeden tyndere og tørrer delvist ud. (Vaginal atrofi).

Lidelsen er meget almindelig og symptomerne er smerte ved samleje, svie, og ubehag i dagligdagen.  Mange kvinder forbinder dette med overgangsalderen og søger desværre ikke behandling for problemet.  Det er en stor fejl, som kan medføre mindre selvværd og lavere livskvalitet på den lange bane. Lidelsen og ubehaget er tiltagende fra overgangsalderen indtræder og resten af livet.

Læs mere om behandlingen og om den virker for dig, ved at klikke på emnerne i menuen ovenover.

Behandlingen udbydes af klinik MonaLisa i samarbejde med ledende gynækologer rundt om i Danmark:

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.