Klinik MonaLisa København

Overlæge/speciallæge i gynækologi Lisbeth Bach Elving
Lisbeth Bach Elving er uddannet læge fra Århus Universitet januar 1989 og efterfølgende speciallæge i gynækologi og obstetrik juni 1997.

Lisbeth har en bred uddannelse med hovedansættelse på Hvidovre Universitets Hospital. Siden 2003 ansat som overlæge, med funktion i gynækologisk søjle, Hvidovre Hospital, med flere ansvarsområder.

Lisbeth har stor klinisk erfaring og rutine i alle gynækologiske lidelser og er specialiseret inden for almen gynækologi, fertilitet og sygdomme i graviditeten. Subspecialiseret inden for endoskopiske operationer med mindst mulig vævsbeskadigelse (mange internationale kurser i avanceret laparoskopi og hysteroskopi).

Lisbeth Bach Elving er autoriseret speciallæge og faglig ansvarlig i Danmark for MonaLisa Touch (Co2 laser) behandling af vaginal atrofi.

MonaLisa Touch behandlingen
Klinikken tilbyder MonaLisa Touch behandlingen, som er den mest avancerede, gennemprøvede og naturlige metode til at behandle vaginale aldersforandringer.
Behandlingen er smertefri, uden brug af kirurgi eller nåle og det eneste alternativ til kvinder, der vil undgå behandling med hormoner.

Find klinikken her:
Klinik MonaLisa
Speciallæge: Lisbeth Bach Elving
Lygten 2C, 4. sal (elevator)
2400 København NV

Email: 2400@klinikMonaLisa.dk
Telefon: 5360 6662 (telefonen er åben man-torsdag 8-16.30, fredag 8-15)

Pris for behandling
Tilskudsmuligheder