Klinik MonaLisa søger lige nu to til tre kvinder, der lider af tørre slimhinder og har gener som kløe, svie og tørhed – og måske ligefrem smerter – i skeden.

Formålet er dels at udbrede kendskabet til MonaLisa Touch-behandlingen – og dermed hjælpe mange flere kvinder af med deres daglige gener – og dels at uddanne erfarne gynækologer i denne relativt nye behandling.

Du kan hjælpe ved at gennemgå behandlingen og undervejs og efterfølgende dele dine erfaringer med behandlingen og dens virkning. Som tak for din deltagelse vil vi tilbyde dig behandlingen til en stærkt reduceret pris. En behandling der ellers samlet set koster 15.000 kr.

Du kan læse meget mere om behandlingen her og i øvrigt på klinikmonalisa.dk.

Vi søger efter kvinder:

  • som har fået konstateret vaginal atrofi (uden komplikationer som f.eks. Lichen Sklerosis, Vulvodyni eller myoser/muskelspændinger) i forbindelse med overgangsalder eller antihormonel behandling af kræft.
  • Som dagligt generes af kløe, svie og tørhed samt smerte ved samleje i en grad, der påvirker deres hverdag og samliv negativt.

MonaLisa Touch-behandlingsforløbet:

  • Behandlingerne udføres af specialuddannede gynækologer og der vil være observerende læger til stede.
  • Forløbet består af tre behandlinger med 4-6 ugers imellem. Efter en forundersøgelse udfører gynækologen MonaLisa Touch-behandlingen, som tager under ti minutter og er smertefri.
  • De efterfølgende to behandlinger består af et kort interview og MonaLisa Touch-behandling.
  • Vi tilbyder dig tre behandlinger til en stærkt reduceret pris for at være med til at nedbryde tabuet om tørre slimhinder i underlivet og udbrede MonaLisa Touch-behandlingen.

Vores forventninger til dig:

  • Din praktiserende læge har stillet diagnosen vaginal atrofi uden komplikationer som f.eks. Lichen Sklerosis, Vulvodyni eller myoser/muskelspændinger.
  • Du bliver interviewet om dine oplevelser og gener ved lidelsen. Hvordan og i hvilken grad den påvirker dine beslutninger og aktiviteter i dagligdagen.
  • Vi beder dig beskrive oplevelsen og effekten af behandlingen i løbende samarbejde med vores PR-folk og når journalister fra eksterne medier søger referencer. Vi forventer derfor, at du sammen med os og det valgte medie fortæller om DIN oplevelse og situation, så andre kvinder kan få viden om MonaLisa Touch.

Vil du have muligheden for tre behandlinger til en stærkt reduceret pris mod, at vi bruger dine erfaringer til at udbrede kendskabet til lidelsen og løsningen samt uddannelsen af nye gynækologer, så skriv et kort opslag i vores lukkede Facebook-gruppe: ”Ja, jeg vil gerne være med til at bryde et tabu sammen med Klinik MonaLisa”. – Vi vil herefter kontakte dig, hvis du bliver udvalgt.

OBS. Du skal være opmærksom på, at du skal ansøge om medlemskab af gruppen, når du følger linket ovenfor. Vi følger gruppen tæt, og vil typisk acceptere dit medlemskab inden for ganske kort tid.

Læs mere om overgangsalder
Hvordan kommer jeg tørhed, svie og smerter i skeden til livs?

Læs mere om østrogenmangel
Hvordan undgår jeg gener ved østrogenmangel?

Læs mere om muskelspændinger
Hvordan influerer muskelspændinger på tørre slimhinder?

Læs mere om senfølger efter kræftbehandling
Hvad kan kræftbehandling betyde i forhold til sarte slimhinder?

Læs hvad kvinderne selv siger
Hvordan oplever kvinderne MonaLisa Touch behandlingen?

Fakta om behandlingen

DEKA udviklede i 2008 en ny behandlingsmetode, MonaLisa Touch, i Italien. En CO2 laser, som ved påvirkning af vævet, genskaber størstedelen af elasticiteten og fugtbalancen i skeden. Behandlingen er nu tilgængelig i mere end 70 lande og mere end 2,5 millioner kvinder har fået behandlingen.

Klinik MonaLisa har i samarbejde med specialuddannede privatpraktiserende gynækologer etableret MonaLisa Touch behandlingen i Danmark.

De erfarne gynækologer er patienternes sikkerhed for korrekte diagnoser og optimale individuelle behandlingsforløb. Behandlingerne udføres under trygge og velordnede forhold på gynækologiske klinikker.

KLIK HER FOR KLINIK OVERSIGT

Kontakt din læge eller gynækolog hvis du er i tvivl om du har tørre/sarte slimhinder og tal med lægen eller gynækologen om dine muligheder for behandling.

Der eksisterer i dag kun to behandlinger, der aktivt bearbejder slimhinderne og bremser den naturlige ældningsproces. Disse er hormonpiller og MonaLisa Touch laserbehandling.