Hvis du har brug for en fortrolig og uforpligtende samtale om din situation, er du velkommen til at ringe til Klinik MonaLisa Frederiksberg på 5361 6662.

Møder du op på klinikken for at få en MonaLisa Touch behandling, tager Anette imod dig. Hvis det er første gang, du kommer her, får du en indledende samtale med gynækolog Michael Parslov. Udover de spørgsmål, du måske selv har, kommer vi i samtalen ind på:

– Hvilke gener du har
– Hvilke tiltag du har gjort for at afhjælpe situationen
– Vi gennemgår din gynækologiske historie
– Lidt om eventuelle sygdomsforløb (fx operationer, infektioner osv.)
– Om du har fået systemisk eller lokal hormonbehandling
– Om du oplever problemer ved sex og samliv

Samtalen har til formål at afdække din problemstilling og give et overblik over hvilke gener, du oplever ved daglige aktiviteter og i samlivet med din partner. Vi har selvfølgelig respekt for din situation og med udgangspunkt i den bliver du præsenteret for det behandlingstilbud, som vi forventer, at du kan få bedst gavn af.

Birgitte, Michael og Anette

Den gynækologiske undersøgelse – og den første MonaLisa Touch behandling – bliver foretaget af gynækolog Michael Parslov. Efterfølgende behandlinger foretages af jordemoder Birgitte Rothman. Det er vigtigt, at du føler dig tryg i hele forløbet, og du kan til enhver tid bede om en uddybende samtale med Birgitte eller Michael for at få svar på dine spørgsmål.

Find klinikken her:
Klinik MonaLisa
Falkoner Allé 63, 3. (elevator)
2000 Frederiksberg

Email: 2000@klinikMonaLisa.dk
Telefon: 5361 6662 (man-tor 9-16, fre 9-15)

OBS:
Klinikken er sommerlukket
i ugerne 29, 30, 31 og 32.